Klinikken-10_f12b4b7bc748db51898752425aab010d.jpg
 

Viborg Osteopati
& Fysioterapi

SPECIALIST I MANUEL BEHANDLING AF SMERTE- OG SKADESPROBLEMATIKKER

 

Fysioterapeut Viborg – specialklinik til dine behov

 
logo2-no-bg.png

Viborg Osteopati & Fysioterapi er en specialklinik, som tilbyder effektiv og professionel smerte- og skadesbehandling. Klinikken tilbyder osteopati og fysioterapi i Viborg og er placeret tæt på centrum. Vi huser til dagligt et team af fysioterapeuter og osteopater, som arbejder målrettet og resultatorienteret for at give dig det bedste og mest optimale behandlingsforløb. Vi kombinerer vores sundhedsvidenskabelige viden, med nøje valgte behandlingsteknikker, som passer til netop dine behov. Har du derfor brug for en fysioterapeut i Viborg så ring og book en tid nu - vi garanterer et højt fagligt niveau, hvor du altid vil føle dig i trygge hænder.

 

Her på siden kan du læse mere om hvilke problemer vi kan hjælpe dig med. Kontakt klinikken allerede i dag og få skræddersyet et behandlingsforløb, hvor hele kroppen er i fokus og på den måde optimere den fysiske og mentale sundhed, så du kan leve et liv uden smerter. 
 

 
Life is movement,
movement is life
Osteopati-14_dde66906c385de457a2437f01df38dff.jpg

Hvad er en Osteopat?

En osteopat er specialist i diagnosticering, undersøgelse og behandling af smerte- og skadesproblematikker i kroppen.
Som behandler er man ekspert inden for sundhedsvidenskabelige fag, som fysiologi, anatomi,
biomekanik, neurologi, patologi og embryologi.

 
 

Hvad kan du forvente ved første konsultation?

 

Hensigten med behandlingen er at finde årsagen til symptomet og derigennem hjælpe kroppens egen evne til heling. Det er derfor vigtigt at behandleren kender din syge- eller skadeshistorie, så du kan få den mest optimale behandling. Derfor bedes du medbringe relevante sygejournaler, scannings- og blodprøveresultater.

Du vil ud over en grundig samtale også blive undersøgt og testet. Som udgangspunkt undersøger osteopaten hele kroppen. En smerteproblematik kan nemlig sagtens stamme fra andre steder end der hvor det egentlig gør ondt.

Hvis man er under 15 år og skal behandles, forventes det at vedkommende
er i følgeskab med en voksen.

Første konsultation tager altid mellem 45-60 min. 

 
blaa_baggrund.jpg

ONLINE BOOKING

Book tid til din behandling online. Se hvilke ledige tider, der passer dig.


KONTAKT KLINIKKEN